Säsong 7-2018/19

Veteranbilstv är ett bilentusiastprogram som är helt befriat från bredsladdar för vi saktar ner och rullar genom kurvorna!. Programledaren Bernt Ståhl presenterar veteranbilar som finns i Norden tillsammans med bilens ägare i programen.

Program 1 : Hallands veteranbilsreparationer (HVBR) Bernt Ståhl åker till Oskarström och HVBR (Hallands Veteranbils reparationer) där han hittar Bilen som skapade "Kungens Kurva", och en av tre Kända Volvo 659, en felrenoverad Porche 356 och en Desoto plus ägarna av denna otroliga renoverings firma.

Program 2 : Ford Taunus Cab 1964 Bernt Ståhl träffar Magnus Hagström och hans Ford Taunus Cab från 1964. En av få byggda av karosseri firman Karl Deutch i Köln. Taunusen är en av ca 150 st. tillverkade och en 4 st. som importerades till svenska marknaden 1964.

Program 3 : Bilträff i Sydafrika Bernt Ståhl åker till Johannesburg i Sydafrika och en bilträff arrangerad av Pistonring Club. Hittar en Jaguar XK-150, Sunbeen och en CMC truck plus lite till.

Program 4 : Plymouth Superbird Bernt Ståhl träffar en av sina alltime high favoritbil från sin ungdom. En Plymouth Suberbird från 1970 ägad av Kjell Nilsson. Bilmodelen byggdes enbart för att kunna få den klassad för att köra race i NASCAR serien. Därför spelades filmen in på en racerbana så ett stort tack till Ring Knutstorp.

Program 5 : Buick Club Of Norway - Pingsten 2018 Bernt Ståhl åker till Bohuslän och Dalsland där han träffar Buick Club Of Norway.

Program 6 : Ford Galaxy 1962 Detta är del 1 av 3 och Bernt Ståhl träffar Cristian ”Cheva” Carlsson och Daniel ”J:son” Johansson som bygger o renoverar bilar under namnet OLD IRON KUSTOMS. Vi skall följa en renovering/custom bygge på en Ford Galaxy 1962. Bilen skall vara färdig till Bilsport Custom Show.

------------------------------------------

Donera pengar till Veteranbilstv.se

Tack all ni som Donerade pengar till Veteranbilstv.se under 2018.De räckte till att täcka nästan alla bensinkostnad för inspelningen av denna säsong. Det göra att VBTV kommer med ca 20 nya avsnitt som du och andra kan se gratis så många gånger och när ni själv vill. Du kan använda två sätt sätta in din donation. Och kom ihåg litet som stort belopp är välkommet. Tack på förhand

Swish - Swish' a till 123 511 60 33 skriv i meddelandet "Donation".

Pay Pal - Tryck på knappen "Donera" så kommer du till PayPal, som är ett mycket säkert företag.

-----------------------------------------

 

 

Nyhetsbrev

Anmäldig till vårt nyhetsbrev så du inte missar när ett nytt avsnitt är upplagt.

Anmäl dej på följande länk Nyhetsbrev

 

Vill du att vi skall komma på någon veteranbils träff- ansök på mailadressen nedan.

bernt@stahl.as