Säsong 6-2017/18

Veteranbilstv är ett bilentusiastprogram som är helt befriat från bredsladdar för vi saktar ner och rullar genom kurvorna!. Programledaren Bernt Ståhl presenterar veteranbilar som finns i Norden tillsammans med bilens ägare i varje program.

Program 1 : Saab Träff/Marknad i Norröping 2016

Bernt Ståhl åker till SAAB marknad i Norrköping som är världens största SAAB Marknad. Hittar nästan alla udda tillbehör som Saab ägare vill ha, plus några udda saabar.

Program 2 : Fiat Multipla 600

Bernt Ståhl träffar Roland Sandberg och hans helt underbara Fiat Mutipla 600.

Program 3 : Smålandsrundan 2017

Bernt Ståhl besöker ännu en gång Götaströms Fordonshistoriska Klubb. Efter att han talat med speakeren som förklarar att Smålandsrundan är för lastbilar ger han sig ut och åker rundan.

Program 4 : BMW 316 1976

Bernt Ståhl träffar Sami Vihriälä och hans BMW 316 från 1978. Bilen är i originalskick . En riktig tidsmaskin tillbaka till 70 talet

Program 5 : A-Ford Träff 2017

Bernt Ståhl Åker till Visingsö och A-Ford Träffen "Grästräffen 2017". Massor med A-Fordar oojjj.

Program 6 : Cadillac Eldorado Cab 1955

En otrolig skön bil och en otrolig snyggt renoverad bil, tog visst några år men ooj vilket resultat. Så häng med ....

Program 7 : Sofiero Classic 2017

Bernt Ståhl besöker Hälsingborg och Sofiero Classic på Sofiero Slottsträdgård . Först ut en Triumph TR3 -58 ,sedan en svensk såld 65'a Mustang cabbe i original skick, en ny renoverad Amazon från Älmhult och tillsist en Mille miglia deltagere gånger tre på 1930 talet en röd alfa romeo som Gib Folde kom hit med från Danmark.

Program 8 : Mercedes 190 SL 1957

Bernt Ståhl träffar Nils Andersson och hans Mercedes 190 SL från 1957. Bilen är renoverad till originalskick. Bilen är i ett otroligt skick .. men hör och se hela historien varför den är det.

------------------------------------------

Donera pengar till Veteranbilstv.se

Från och med NU kan du donera pengar till veteranbilstv.se så vi kan fortsätta med vår verksamhet att producera program som du och andra kan se gratis så många många gånger och när ni själv vill. Tryck på knappen "Donera" så kommer du till PayPal, som är ett mycket säkert företag , och sätt in ett belopp. Litet som stort belopp är välkommet. Tack på förhand.

-----------------------------------------

 

 

Nyhetsbrev

Anmäldig till vårt nyhetsbrev så du inte missar när ett nytt avsnitt är upplagt.

Anmäl dej på följande länk Nyhetsbrev

 

Vill du att vi skall komma på någon veteranbils träff- ansök på mailadressen nedan.

bernt@stahl.as