Säsong 12 2023-24

Program 1 : Bilsport Custom Motor Show 2023 Del 1    Bilsport Performance & Custom Motor Show 2023 -Veteranbilstv är tillbaka i Jönköping och på vårtens höjdpunkt. Där träffar vi nya fantastiska bilägare och undersöker deras bilar som de har.

Program 2 : Bilsport Custom Motor Show 2023 Del 2

Program 3 : Husqvarna Rally 2023  Sommar och sol och vi besöker Huskvarna och det berömda Husqvarna Rallyt för MC o Moped #26 år 2023 ännu en gång.

Program 4 : Stockaryds träffen 2023    Friskt vårväder och vi besöker Stockaryd. Det är en träff där man kan hitta de mest fantastiska fordon och annat. och det gjorde vi

Program 5 : Höglandsrally 2023    Vi är i Nässjö och Höglandsrallyt detta är 45 upplagan av rallyt . Vädret är regn men detta är också sommar så vi går ändå runt och tittar,pratar.

Program 6 : Götaström 2023 del 1 av 2     Besöker Vaggeryds travbana och classic Götaström 2023 ännu en gång och detta är nu andra upplagan av träffen.

Program 7 : Nostalgia Festival 2023 del 1     Detta är andra gången Bernt Ståhl från veteranbilstv.se är på Nostalgia festival i Ronneby Brunns Park. 

Program 8 : Volvo träff på Tjörn     Tjörnbroträffen är (mest) för Volvobilar. Den kväll vi var där var det 90% chans för regn enligt metrologerna men veteranbilstv åkte ändå dit och det var SOL mycke sol och det var ett antal underbara Volvo bilar som vi tittade närmare på.

Program 9 : Götaström 2023 del 2 av 2     classic Götaström 2023 del 2 och mera bilar som kollas upp.

Program 10 : Vireda Gröna lund 2023     Bilträff Gröna Lund i Vireda (mellan Aneby och Tranås) . Varje år sedan 3 år arrangerar Gröna Lund 4 bilträffar i juli/aug - Mysigt värre!!

Program 11 : PMCM 2023     Pony Muscle Car Meet 2023 i Ronneby Brunnspark och det kom många fler bilar än tidigare år och vädret var toppen.

Program 12 : Veteranmarknad- Jönköping     Vi besöker Vätterbygdens Veteranfordonsklubb och deras årliga marknad på Elmia fältet i Jönköping.

Program 13 : Ford Consul     Vi träffar Arne Håkansson och hand Ford Consul 315 från 1962. Bilen har följt Håkan genom livet på ett eller annat sätt men det var hans morfar som förde in den i hans liv. Hör historien till slutet.Jag älskar denna historia.

Program 14 : Nostalgia del2     Del 2 av vårt besök i Ronneby och Nostalgia festival. Många härliga människor och underbara bilar. Och VW Buss 54 , VW K70, VW Caddy men också en otrolig Lincoln Capri 1955. Häng mä...

Program 15 : Olds Toronado     I detta avsnitt tar vi en titt på en framhjulsdriven amerikanare - nämligen Oldsmobile Toronado. Den är otroligt ovanlig i Sverige. Toronadon var Oldsmobils svar på tex Ford Thunderbird, Pontiac Grand Prix och Buick Riviera.

------------------------------------------

Donera pengar till Veteranbilstv.se

Tack all ni som donerat pengar till veteranbilstv.se under säsongen 10. Det göra att VBTV kommer med ca 20 nya avsnitt under 2022 och 2023 som du och andra kan se gratis så många gånger och när ni själv vill. Du kan använda två sätt sätta in din donation. Och kom ihåg litet som stort belopp är välkommet. Tack på förhand.

Vill ni se hur mycket eller lite som har donerats se på vår sponsorsida där finns en tabell för de åren som donation till Veteranbilstv har funnits.

Swish - Swish' a till 123 511 60 33 skriv i meddelandet "Donation".

-----------------------------------------

 

 

Nyhetsbrev

Anmäldig till vårt nyhetsbrev så du inte missar när ett nytt avsnitt är upplagt.

Anmäl dej på följande länk Nyhetsbrev

 

Vill du att vi skall komma på någon veteranbils träff- ansök på mailadressen nedan.

bernt@stahl.as